Onze monteurs zijn altijd op pad met geavanceerde ontstoppingsapparatuur. In de meeste gevallen zal een verstopping worden verholpen met een mechanische ontstoppingsveer. De leiding zal minimaal 7 meter tot zo nodig 30 meter gereinigd en ontstopt worden.De voordelen van het werken met een mechanische veer zijn dat er geen water aan te pas komt, werkzaamheden met een hogedruk machine veroorzaken nogal eens wateroverlast, dit is bij een buiten riool meestal geen probleem, maar bij het ontstoppen van een binnen afvoer kan dit hinderlijker zijn.

 Een verstopping word vaak veroorzaakt doordat zeep, vet en vuil resten aan de leiding vasthechten, hierdoor zal de diameter van de leiding steeds kleiner worden waardoor u regelmatig verstopping zal gaan opmerken. Het water loopt steeds vaker niet goed weg, en uiteindelijk zal er een echte verstopping ontstaan, en loopt er geen water meer weg.

Natuurlijk kunt u ook eerst proberen zelf te ontstoppen lees hiervoor onze ontstoppingtips

Op dit moment willen onze meeste klanten het liefst zo snel mogelijk van hun probleem verholpen worden. 
Voor alle voorkomende problemen staat ontstoppingsbedrijf Aqua Ontstopping spoedig voor u paraat.

Loopt het water niet goed weg in uw gootsteen? Komt het water in uw wc omhoog? De vriendelijke medewerkers van Aqua Ontstopping hebben begrip voor de hinder die u van de verstopping ondervindt en zorgen dat zij snel mogelijk uw afvoer ontstoppen.

In de meeste gevallen zijn de klanten van Aqua Ontstopping verrast dat het euvel zo snel en eenvoudig kon worden verholpen.


Zonder verder overlast!